Bada och sola

Sköndalsbadet

Sköndalsbadet ligger i områdets östra del. Det är en badplats med strand och en tillgänglighetsanpassad brygga, där en bra trappa med räcke leder ner i vattnet.

Sköndalsbadet ligger intill Stora Sköndals handikappbad (läs mer nedan) med kiosk/servering som håller öppet under bassängens öppettider.

För dig som kör bil finns parkering precis i anslutning till badet, inklusive cirka 15 platser reserverade som handikapparkering. Adressen till parkeringen är Nils Brincks Väg 9.

Sköndalsbadet, bassäng och närliggande utomhusgym arrenderas och sköts av Stockholms stad. Vid eventuella problem, felanmäl via deras app “Tyck till”.

Tyck till med mobilen

Stora Sköndal handikappbad

Stora Sköndals uppvärmda utomhuspool är till för dig som har någon form av funktionsnedsättning och behöver extra hjälpmedel. Du är välkommen tillsammans med din familj, annan närstående eller medhjälpare. Badkort för hela sommaren är kostnadsfritt, och kvitteras ut hos badvakterna vid badet. Har du inget synligt funktionshinder ska ett läkarintyg visas upp första gången.

Till badet hör omklädningsrum, toaletter och kiosk/servering som även kan nås av besökare på Sköndalsbadet.

För dig som kör bil finns parkering precis i anslutning till badet, inklusive cirka 15 platser reserverade som handikapparkering. Adressen till parkeringen är Nils Brincks Väg 9.

Stockholm Stad/Idrottsförvaltningen är ansvarig för bassängen.

Du hittar öppettider och mer information på Stockholm stads webbplats

Solbryggan

Precis nedanför Kristinahuset ligger vår härliga solbrygga. Rampen ner till bryggan är rullstolsanpassad.

I anslutning till bryggan finns picknickbord och bajamajor. Du kan handla glass, lunch och fika i restaurang Nice Valley i Kristinahuset, som har öppet tisdag-söndag kl. 11-16.

Knappa in Herbert Widmans väg 5D för att komma till den närliggande parkeringen, där det finns gott om p-platser.

Lövudden

Längs gångstråket Lövudden finns bad från både klippa och brygga. Dessa bad passar dig som lätt kan ta dig fram i terräng.