Möbel- och bakluckeloppis

Söndag 2 juni kl. 11-15 bjuder vi på stor loppis kombinerat med utförsäljning av Stiftelsen Stora Sköndals härliga möbelförråd. Välkommen att fynda saker med patina - maffiga skåp, söta sekretärer, snygga stolar, roliga tavlor och massa, massa annat. En chans som bara kommer en gång!

Vi har fyllt hela det gamla biblioteket på Herbert Widmans väg 5 (nära Kristinahuset) med möbler och prylar, saker från sent 1800-tal och framåt. Utanför och på närliggande grusparkering är det bakluckeloppis, där privatpersoner säljer allt mellan himmel och jord. Villans Second Hand-butik är öppen hela dagen och säljer kläder och ting. Här finns något för alla som vill handla hållbart och kul på samma gång!

Tid: Söndag 2 juni kl. 11-15, möbelloppisen har öppet till 17 för uthämtning av möbler

Plats: Möbelloppis på f.d. högskolebiblioteket på Herbert Widmans väg 5 i Stora Sköndal. Backluckeloppis sker på parkeringen alldeles nedanför och utmed gångvägen längs stranden.

Nyfiken på utbudet? Kolla in @loppisstoraskondal på Instagram

Arrangörer

Möbelloppisen arrangeras och finansieras av projektet Framtidens Stora Sköndal – Stora Sköndals Framtidsutveckling, och de byggaktörer som ska bygga i Etapp 2A –  samt Stiftelsen Stora Sköndal. Företaget Stockholmsmarknader ansvarar för bakluckeloppisen.