Mötesplatsen

Mötesplatsen är precis som det låter – en plats för samtal, initiativ och aktiviteter för alla som bor och verkar i Sköndal med omnejd. Välkommen!

Mötesplatsen – en plats där idéer kan förverkligas

Mötesplatsen är samlingsplatsen för alla som bor och verkar i Sköndal med omnejd. Här finns tid och rum för möten människor emellan, för att realisera idéer och för att skapa nya forum att växa tillsammans i. Vår projektledare Malin samordnar idéer, önskemål och bokningar. Du kan boka Mötesplatsen för att själv hålla i en aktivitet, delta i något som någon annan arrangerar eller nyttja vårt härliga Coworking Space. Du kan också komma hit för att titta på utställningen om den framväxande stadsdelen.

Onsdagar 9-17

Mötesplatsen Coworking Space

Varje helgfri onsdag kl. 9-17 erbjuder vi Mötesplatsen Coworking Space. Då är du välkommen att jobba eller plugga i våra fina lokaler. Det är helt gratis och vi har både tysta zoner och platser för prat och nätverkande. Vi bjuder på kaffe, internet och annat som behövs för en effektiv arbetsdag. Vill du ta med lunch finns det micro, men vi gör också en gemensam lunchbeställning hos närliggande restaurang.

Lämna hemmets fyra väggar för en kreativ och inspirerande onsdag på Mötesplatsen!

En grupp med vuxna och barn sitter i soffgrupp och spelar kortspelet Uno.

Följ Mötesplatsen

För att få del av vilka aktiviteter som är på gång på Mötesplatsen är det allra enklast att följa oss i våra sociala medier eller ta del av den evenemangskalender som Stiftelsens Stora Sköndals webbplats.

Instagram @motesplatsen_skondal

Facebook Mötesplatsen Stora Sköndal

Evenemangskalender

Boka Mötesplatsen

Såväl privatpersoner som föreningar och företag är välkomna att vara hos oss. Lokalen går att boka för aktiviteter som t.ex. en bokcirkel, studiecirkel, föreningsmöte eller för pyssel- och spelkväll. Vi hyr inte ut Mötesplatsen för privata fester eller kalas.

Vill du veta mer eller göra en bokningsförfrågan? Skicka ett mail till motesplatsen@storaskondal.se så tar vi det där ifrån!

Kontakt och bokning

Malin Johansson

Projektledare

08-40029297

Om lokalen

Mötesplatsen är möblerad med flera mindre sittgrupper, konferens/arbetsbord, pingisbord (!) och rum med arbetsplatser. Vi ändrar möbleringen lite då och då för att anpassa oss efter dagsbehov. Lokalen är dock alltid utrustad med stor bildskärm, högtalare och gratis wifi. Här finns också ett enkelt kök i öppen planlösning, med mikro, kyl/frys och diskmaskin. Lokalen har en kapacitet på 30 personer och det finns utrymme för att hålla avstånd och att arbeta i mindre grupper.

På Mötesplatsen hittar du också vår fina utställning om utvecklingen av den nya Stadsdelen Stora Sköndal.

Varför en Mötesplats?

​​​​​​​Mötesplatsen är en del i Stora Sköndals dotterbolag Framtidsutveckling AB:s arbete med att utveckla den nya stadsdelen på området i Stora Sköndal. Stadsutvecklingen sker i nära samarbete med Stockholms stad och andra partners.

Syftet med Mötesplatsen är att skapa delaktighet i utvecklingen mot en hållbar stadsdel människor som bor och verkar inom Stora Sköndal och i närområdet. Även att öka kontakten mellan området Stora Sköndal och människor i resten av Sköndal samt vara en nod för information runt projektet Framtidens Stora Sköndal.

Mötesplatsen är – en plats för samtal, initiativ, och aktiviteter för alla som bor och verkar i Sköndal med omnejd.

Mötesplatsen ska – växa fram tillsammans med alla som vill engagera sig och driva aktiviteter som är öppna för alla.