Mötesplatsen

Mötesplatsen är precis som det låter – en plats för samtal, initiativ och aktiviteter för alla som bor och verkar i Sköndal med omnejd. Välkommen!

Mötesplatsen – en plats där idéer kan förverkligas

Mötesplatsen är samlingsplatsen för alla som bor och verkar i Sköndal med omnejd, där tid och rum finns för möten människor emellan, för att realisera idéer och för att skapa nya forum att växa tillsammans i. Tanken är att Mötesplatsen ska växa fram tillsammans med de medborgare som vill engagera sig och vår förhoppning är att det blir en plats där idéer och projekt föds och kan förverkligas.

Öppettider och adress

Mötesplatsens öppettider är helgfria onsdagar och torsdagar kl.11.00 – 16.00, och du hittar Mötesplatsen på Efraim Dahlins väg 6a, 128 64 Sköndal.

Du behöver inte förboka ditt besök under dessa tider, bara kom som du är – och ta en fika, pyssla, umgås eller ta del av utställningen Att bygga en stadsdel.

Varför en Mötesplats?

​​​​​​​Mötesplatsen är en del i Stora Sköndals dotterbolag Framtidsutveckling AB:s arbete med att utveckla den nya stadsdelen på området i Stora Sköndal. Stadsutvecklingen sker i nära samarbete med Stockholms stad och andra partners.

Syftet med Mötesplatsen är att skapa delaktighet i utvecklingen mot en hållbar stadsdel människor som bor och verkar inom Stora Sköndal och i närområdet. Även att öka kontakten mellan området Stora Sköndal och människor i resten av Sköndal samt vara en nod för information runt projektet Framtidens Stora Sköndal.

Mötesplatsen är – en plats för samtal, initiativ, och aktiviteter för alla som bor och verkar i Sköndal med omnejd.

Mötesplatsen ska – växa fram tillsammans med alla som vill engagera sig och driva aktiviteter som är öppna för alla.

Mer om Mötesplatsen

Både privatpersoner och företag är välkomna att vara hos oss. Mötesplatsen går att boka för aktiviteter som t.ex. en bokcirkel, studiecirklar eller för pyssel- och spelkvällar.

På Mötesplatsen finns det utrustning för att ha konferenser, kurser, utbildningar och möten på. Det finns olika platser att sitta på och umgås, eller för olika aktiviteter parallellt. Här finns också ett enkelt kök i öppen planlösning, mikro och diskmaskin. Lokalen är utrustad med stor bildskärm, högtalare och gratis wifi. Lokalen har en kapacitet på 30 personer och det finns utrymme för att hålla avstånd och att arbeta i mindre grupper.

Mötesplatsens generella öppettider är helgfria onsdagar och torsdagar kl.11.00 – 16.00, för bokning av lokalen vid andra tider se kontaktuppgifter nedan.

Kontakt och bokning

Daniela Brito

Projektledare

08-632 31 15