Mötesplatsen

Mötesplatsen är precis som det låter – en plats för samtal, initiativ och aktiviteter för alla som bor och verkar i Sköndal med omnejd. Välkommen!

Mötesplatsen – en plats där idéer kan förverkligas

Mötesplatsen är samlingsplatsen för alla som bor och verkar i Sköndal med omnejd. Här finns tid och rum för möten människor emellan, för att realisera idéer och för att skapa nya forum att växa tillsammans i.

Vår projektledare Malin samordnar idéer, önskemål och bokningar. Du kan boka Mötesplatsen för att själv hålla i en aktivitet, delta i något som någon annan arrangerar eller nyttja vårt härliga Coworking Space. Du kan också komma hit för att titta på utställningen om den framväxande stadsdelen.

Mötesplatsen hittar du på Efraim Dahlins väg 6 i Sköndal.

En grupp med vuxna och barn sitter i soffgrupp och spelar kortspelet Uno.

Följ Mötesplatsen

För att få del av vilka aktiviteter som är på gång på Mötesplatsen är det allra enklast att följa oss i våra sociala medier eller ta del av den evenemangskalender som Stiftelsens Stora Sköndals webbplats.

Instagram @motesplatsen_skondal

Facebook Mötesplatsen Stora Sköndal

Evenemangskalender

Kontakt och bokning

Malin Johansson

Projektledare

08-40029297

Varför en Mötesplats?

​​​​​​​Mötesplatsen är en del i Stora Sköndals dotterbolag Framtidsutveckling AB:s arbete med att utveckla den nya stadsdelen på området i Stora Sköndal. Stadsutvecklingen sker i nära samarbete med Stockholms stad och andra partners.

Syftet med Mötesplatsen är att skapa delaktighet i utvecklingen mot en hållbar stadsdel människor som bor och verkar inom Stora Sköndal och i närområdet. Även att öka kontakten mellan området Stora Sköndal och människor i resten av Sköndal samt vara en nod för information runt projektet Framtidens Stora Sköndal.

Mötesplatsen är – en plats för samtal, initiativ, och aktiviteter för alla som bor och verkar i Sköndal med omnejd.

Mötesplatsen ska – växa fram tillsammans med alla som vill engagera sig och driva aktiviteter som är öppna för alla.