Odla hos oss

En park med grönskade pallkragar

Vid Kristinahuset på Stora Sköndal kommer vi under våren 2023 anlägga vad vi kallar en trädgårdspark. Ett stort område med över hundra pallkragar. Där vill vi erbjuda odlingsintresserade glädjen i att gräva, så, vattna och skörda. Vi har ännu inte kommit fram till hur planteringarna ska organiseras, hur pallkragarna ska fördelas och tas om hand. Detta vill vi diskutera tillsammans med dig – nybörjare eller entusiast – som vill delta i detta roliga, grönskande projekt.

Uppstartsmöte 14 mars, kl. 18-20

Välkommen på uppstartsmöte/workshop för trädgårdsparken, tisdag 14 mars kl. 18-20, på Mötesplatsen, Efraim Dahlins väg 6A i Stora Sköndal. Den duktiga trädgårdsmästeren Lilli Nord kommer att guida oss genom kvällen Vi pratar odling i allmänhet och hur vi ska organisera vår trädgårdspark i synnerhet. Eftersom lokalen är begränsad (och vi bjuder på fika) vill vi att du anmäler att du kommer, senast 7 mars. Först till kvarn gäller!

Anmälan och frågor

Till framtidensstoraskondal@storaskondal.se eller via telefon till 08-632 31 15. Om du är intresserad men inte kan komma, mejla till samma adress.

Pojke som vattnar plantor i pallkrage